Ресторан Два Елена

Ресторан Два Елена

EN

За Нас

Доколку сакате да ја избегнете градската врева, ви нудиме идеално место за уживање. Ве покануваме да го посетите нашиот ресторан Два Елена, каде ќе можете да го почувствувате топлиот и пријатен амбиент збогатен со вкусната интернационална храна и професионална услуга.

Ве очекуваме!

Интернационални ресторани
Загребска 31

Детали

Адреса Адреса: Загребска 31
Места за седење (внатре) Места за седење (внатре): 110
Места за седење (надвор) Места за седење (надвор): 60
Паркинг Паркинг: 30
Картички Картички: Credit cards Credit cards
Домашни миленици Домашни миленици: Не
Пристапно Пристапно: Да
Бесплатно Wifi Бесплатно Wifi: Да
Јазици Јазици: Англиски
Музика Музика: Акустична, Староградска, Музика во живо
Отворен на Отворен на: 01.01.2008
Посети Посети: 41999

Понеделник 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Вторник 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Среда 09:00 - 00:00 Сани и Далтон

Четврток 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Петок 09:00 - 01:00 Трајче и Ивана

Сабота 09:00 - 01:00 Томче и Шарки

Недела 09:00 - 00:00 Акустична Музика (виолина, гитара, хармоника)

Мени

ВО ИЗРАБОТКА
  • Новото мени ќе биде објавено наскоро

360° Преглед и Локација

Коментари

4.8

Храна5

Услуга5

Амбиент4.7

Цена4.7

Последни коментари

на 24.04.2019 коментирано:
Врвна храна, супер услуга

Оцена5
на 27.08.2019 коментирано:
A great dry-aged bone in steak , perfect medium rare with interesting mushroom sides.

Оцена4.5
на 02.03.2020 коментирано:
Great food, great staff

Оцена5

Контакт